MASA ROTUNDA – EVENIMENT DE DISEMINARE SI TRANSFERABILITATE

Ne face plăcere să anuntam evenimentul „MASA ROTUNDĂ” organizat de  ASOCIAȚIA  GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ TRANSCARPATICA  în cadrul proiectului Dezvoltarea Antreprenoriatului Competitiv În Mediul Rural cod Smys 148780.

Asociația Grupul de Acțiune Locală TRANSCARPATICA, în calitate de beneficiar al Proiectului Dezvoltarea antreprenoriatului competitiv în mediul rural Cod SMIS: 148780 împreună cu Partenerii FIRST JOB SCHOOL SRL, în calitate de Partener 1 si ASOCIATIA PENTRU TINERET FIDELITAS, în calitate de Partener 2 au lansat proiectul „Dezvoltarea antreprenoriatului competitiv în mediul rural”, începând cu data de 15.10.2021.

Când ?

12 OCTOMBRIE 2023 joi, începând cu orele 10:30

Unde ?

In localitatea Bran, Județul Brașov.

Scopul evenimentului MASA ROTUNDĂ este  învățarea reciprocă, parteneriatul, networking ce va conduce la sustenabilitate si transferabilitate de rezultate.

Evenimentul va contura un mediu de schimb de opinii și de creare de rețele, precum și de dezbatere a unor teme importante privind încurajarea, dar și susținerea antreprenoriatului românesc din perspectiva dezvoltării economice a României și a creșterii nivelului de trai, așa cum sunt asumate in documentele oficiale, inclusiv in obiectivul general POCU.

Tematici abordate în cadrul evenimentului  :

  • Networking si colaborare
  • Principii orizontale POCU
  • Economia sociala prin prisma proiectului
  • Model financiar -contabilitatea întreprinderilor sociale
  • Modele de bune practici in domeniul economiei sociale
  • Sesiuni de întrebări si răspunsuri

*In cadrul evenimentului se vor asigura: -servicii de cazare -servicii de masa tip prânz; -servicii de masa tip cina; -kit materiale promovare -servicii tip coffee break;